Persoonlijkheid

Persoonlijkheid.

orange bar

Leer optimaal gebruik maken van je sterke eigenschappen, verbeter je zelfkennis en ontdek kwaliteiten in jezelf waar je nog niet bewust van was. Met de cursus ‘Persoonlijkheid’ werk je aan een nog betere versie van jezelf.

Nederlands, Engels

Outcome training

Outcome training

orange bar

Zoom in op je persoonlijkheid en investeer je aandacht, tijd en energie in het herontdekken van je indentiteit. Met deze training word je weer bewust van je puurste ik.

Aanbieding

€39,95

€59,95

30% korting

Bevat

aanbieding

Gevalideerde vitaliteitsmetingen

aanbieding

Inspirerende videolessen

aanbieding

Levenslange toegang

aanbieding

Toegang op ieder apparaat

Lesplan training

orange bar

Dag 1

Profiel

i

Zelfkennis kan heel krachtig zijn. We starten deze cursus daarom met een videoles en opdracht waar we jouw eigenschappen en kenmerken in privé en werkomstandigheden mee in kaart brengen voor een effectieve start.

Dag 2

Je kern

i

Dag 2 helpt je meer inzicht te vergaren in je eigen persoonlijkheid en wat jij belangrijk vindt in de interactie met anderen. We komen erachter of de keuzes die jij dagelijks maakt passen bij wie jij echt bent en wat je hier eventueel aan kunt doen.

Dag 3

Je sterke kanten

i

Ontdek en maak optimaal gebruik van je sterke kanten tijdens dag 3 met een inspirerende videoles en inzichtelijke oefeningen.

Dag 4

Je schaduwkanten

i

Vandaag gaan we werken aan het accepteren van je schaduwkanten. We brengen je irritaties en ergernissen in kaart om zo beter te kunnen rationaliseren in toekomstige situaties.

Dag 5

Effectief inzetten van eigenschappen om risico op burn-out te verkleinen

i

Vandaag gaan we leren hoe je door middel van het effectief inzetten van je eigen eigenschappen het risico op een burn-out kunt verkleinen. Krijg antwoord op wat wel en niet werkt en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks bestaan.

Dag 6

De kracht van kwetsbaarheid

i

Hoe overkom je tegenslag en schaamte? Hoe zet je kwetsbaarheid en openheid op een constructieve manier in? Antwoorden op deze vragen en meer tijdens dag 6.

Dag 7

Persoonlijke waarden

i

Vandaag gaan we aan de slag met jouw persoonlijke waarden en hoe we hier effectief mee om kunnen gaan.

Dag 8

Realistische doelen en ambities

i

Ontwikkel op dag 8 een realistisch en praktisch stappenplan die frustratie en stress voorkomen en jouw op weg helpen tijdens de lange reis naar succes.

Dag 9

Oogst binnenhalen

i

We kijken terug en inventariseren wat voor jouw werkt zodat je effectief en vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunt met nieuwe inzichten en eigenschappen.

Dag 10

Reflectie en eindmeting

i

Tijdens deze laatste dag nemen we de tijd voor bezinning en doen we een eindmeting om te bepalen hoe deze cursus jou heeft geholpen.

Online. Persoonlijk. Impactvol.

orange bar

'Persoonlijkheid' is een 10-daagse cursus die online plaatsvindt. Je kunt de cursus eenvoudig doen vanuit huis, helemaal anomiem en in je eigen tempo. In 10 dagen ontvang je alles wat je nodig hebt om gebruik te maken van je sterkste eigenschappen en hoe je kwetsbaarheid en openheid op een constructieve manier kunt inzetten. Een waardevolle training, zorgvuldig samengesteld in samenwerking met onze partner het Europees Instituut de Baak, speciaal voor jou gebruiksvriendelijk en toepasbaar gemaakt.

Preview

orange bar
cursus6-dashboard cursus6-overzicht cursus6-video cursus6-opdracht
europees instituut de baak

Ontwikkeld door de
beste experts.

orange bar
brochure

Download hier onze gratis productsheet.

orange bar