Interactie met omgeving en relaties

Interactie met omgeving en relaties.

orange bar

Tijdens de cursus ‘Interactie met omgeving & relaties’ leer je stil te staan bij de effectiviteit van je communicatie met anderen zodat je in de toekomst bewuster en doelgerichter bezig bent op werk en thuis. Tijdens deze cursus werken we aan een zelfbewustere versie van jezelf in de omgang met anderen. Wil jij het onderste uit de kan halen in de omgang met anderen, zoek niet verder.

Nederlands, Engels

Outcome training

Outcome training

orange bar

Tijdens deze cursus werken we aan een zelfbewustere versie van jezelf in de omgang met anderen. Haal het onderste uit de kan in je communicatie met collega's, vrienden en familie.

Aanbieding

€39,95

€59,95

30% korting

Bevat

aanbieding

Gevalideerde vitaliteitsmetingen

aanbieding

Inspirerende videolessen

aanbieding

Levenslange toegang

aanbieding

Toegang op ieder apparaat

Lesplan training

orange bar

Dag 1

Een samenspel van kwaliteiten en valkuilen

i

We starten deze cursus door te leren hoe we effectief kunnen communiceren met anderen. Breng je kwaliteiten en valkuilen in kaart en leer wat jouw kracht en zwakte is in jouw dagelijkse communicatie.

Dag 2

Goudklompje

i

Ieder mens heeft een flink aantal kwaliteiten. Al die kwaliteiten vormen samen jouw goudklompje. Waar bestaat jouw goudklompje uit en hoe zet je dit in? Antwoorden op deze vragen en meer tijdens dag 2.

Dag 3

Valkuil gedrag

i

Vandaag gaan we dieper in op jouw valkuil gedrag. Leer hoe je in situaties van stress, jouw valkuil gedrag kunt herkennen zodat je hieraan kunt werken.

Dag 4

Feedback geven, vragen en ontvangen

i

Vandaag helpen we je op weg om jouw focus te leggen op positieve feedback, zelfs als deze negatief klinkt.

Dag 5

Allergieën

i

Waar ben jij allergisch voor als het gaat om andere mensen hun gedrag? En hoe kun je hier beter mee omgaan in de toekomst? Inzicht en antwoorden op deze vraagstukken leer je op dag 5.

Dag 6

Cirkel van invloed en betrokkenheid

i

Creëer je eigen cirkel van invloed en betrokkenheid en ontwikkel een manier om effectief invloed uit te oefenen.

Dag 7

Dialoog, discussie of debat

i

Vandaag gaan we het hebben over verschillende manier van communicatie en de gevolgen hiervan. Welke gespreksvorm werkt in welke situaties het beste voor jouw? Leer het op dag 7.

Dag 8

Oefenen in de praktijk

i

Vandaag gaan we jouw nieuwe inzichten in de praktijk uit proberen.

Dag 9

Zelfreflectie

i

Leer stil te staan bij de effectiviteit van je eigen communicatie en leer hoe je hier bewuster mee om kunt gaan.

Dag 10

Reflecteren met een metafoor

i

Op de laatste dag van deze cursus reflecteren we op het geheel en brengen we jouw meest waardevolle inzichten in kaart. We doen daarnaast een eindmeting om te bepalen hoe deze cursus jou heeft geholpen.

Online. Persoonlijk. Impactvol.

orange bar

'Interactie met je omgeving' is een 10-daagse cursus die online plaatsvindt. Je kunt de cursus eenvoudig doen vanuit huis, helemaal anomiem en in je eigen tempo. In 10 dagen ontvang je alles wat je nodig hebt om effectiever om te gaan met anderen op de werkvloer en thuis. Deze cursus is zorgvuldig samengesteld door topcounselors en geeft inzicht in je kernkwaliteiten en maakt je bewust van hoe anderen jou zien en horen. Dit en nog veel meer inzichten en skills leer je tevens eenvoudig toe te passen in praktijk.

Preview

orange bar
cursus5-dashboard cursus5-overzicht cursus5-video cursus5-opdracht
europees instituut de baak

Ontwikkeld door de
beste experts.

orange bar
brochure

Download hier onze gratis productsheet.

orange bar