Effectief omgaan met emoties

Effectief omgaan met emoties.

orange bar

Hoe ga jij om met emoties? Verken, herken en erken emoties met de cursus ‘Effectief omgaan met emoties’. Ontwikkel een effectieve coping stijl en neem de controle in het leven terug. Verlang jij naar meer zelfcontrole, barmhartigheid en veerkracht, dan ben je aan het juiste adres.

Nederlands, Engels

Outcome training

Outcome training

orange bar

Verken, herken en erken je eigen emoties en ontwikkel een effectieve copingstijl om de de controle over je emoties terug te krijgen.

Aanbieding

€39,95

€59,95

30% korting

Bevat

aanbieding

Gevalideerde vitaliteitsmetingen

aanbieding

Inspirerende videolessen

aanbieding

Levenslange toegang

aanbieding

Toegang op ieder apparaat

Lesplan training

orange bar

Dag 1

De functie van emoties

i

We starten deze cursus met het leren en in kaart brengen van de verschillende functies van emoties, hoe we emoties ervaren en wat hun betekenissen zijn.

Dag 2

Emotie profiel

i

Ben jij in staat je emoties tijdig te herkennen? Op welke signalen moet je letten? En hoe kunnen we dit leren zodat we slimmere keuzes kunnen maken in de toekomst? Antwoorden op deze vragen en meer tijdens dag 2.

Dag 3

Beter leren voelen

i

Vandaag wordt je uitgedaagd om verschillende emoties toe te laten en te onderzoeken wat deze emoties met jouw lichaam en geest doen. We werken aan jouw bewustwording voor betere keuzes in de toekomst.

Dag 4

Verdieping

i

Vandaag gaan we nog een stapje verder en gaan we de confrontatie aan met een emotie die jij lastig vindt. We onderzoeken hoe dit jouw beïnvloed en hoe je dit kan omzetten in iets positiefs.

Dag 5

Optimistisch leren denken en voelen

i

Hoe zorg je ervoor dat je optimistisch leert denken en voelen en hoe houdt je dit in stand? Vandaag gaan we aan de slag om de focus te behouden op het positieve in je leven. Met onder andere een handige checklist en een effectieve oefening werken we aan jouw zelfkennis.

Dag 6

Veerkracht

i

Deze dag staat in het teken van veerkracht. Wat is veerkracht en hoe kun je dit opbouwen?

Dag 7

Dankbaarheid

i

In dankbaarheid schuilt een grote kracht die je kan helpen een gelukkiger en voller leven te leiden. Ontdek vandaag hoe jij met dankbaarheid meer geluk in je leven kunt aantrekken.

Dag 8

Flow

i

Wat is het verschil tussen genieten en voldoening? Dag 8 staat in het teken van het aanleren van flow, met als doel meer voldoening te ervaren in je dagelijkse werk en leven.

Dag 9

Op weg naar...

i

Het is tijd voor bezinning. We kijken tijdens deze les in de spiegel en brengen in kaart welke inzichten en handvatten jouw kunnen helpen op de weg naar een leven waarin je effectief omgaat met emoties.

Dag 10

Evaluatie en eindmeting

i

Reflectie is een vorm van leren en het levert waardevolle inzichten op. Vandaag creëren we meer ruimte voor zelfonderzoek.

Online. Persoonlijk. Impactvol.

orange bar

'Effectief omgaan met emoties' is een 10-daagse cursus die online plaatsvindt. Je kunt de cursus eenvoudig doen vanuit huis, helemaal anomiem en in je eigen tempo. In 10 dagen ontvang je alles wat je nodig hebt om effectiever om te gaan met je emoties. Creëer meer zelfcontrole, meer wilskracht en meer veerkracht voor een optimistischer en effectievere manier in het omgaan met emoties. De cursus deelt de meest innovatieve inzichten en oefeningen die zijn opgedaan door topcounselors en coaches gespecialiseerd in emotionele intelligentie.

Preview

orange bar
cursus4-dashboard cursus4-overzicht cursus4-video cursus4-opdracht
europees instituut de baak

Ontwikkeld door de
beste experts.

orange bar
brochure

Download hier onze gratis productsheet.

orange bar