Denk aan je denken!

Denk aan je denken!.

orange bar

Hoe je denkt, bepaald hoe je je gedraagt in het leven. Met de cursus ‘Denk aan je denken’ werk je aan de bewustwording van je denkpatronen, zodat jij meer controle hebt over je denken en handelen in toekomstige uitdagingen op werk en privé. Leer negatieve spiralen te doorbreken en belemmerende overtuigingen uit de weg te gaan.

Nederlands, Engels

Outcome training

Outcome training

orange bar

Een sterker bewustzijn over je eigen denkpatronen, meer controle tijdens moeilijke en stressvolle situaties en skills die belemmerende denkpatronen doorbreken.

Aanbieding

€39,95

€59,95

30% korting

Bevat

aanbieding

Gevalideerde vitaliteitsmetingen

aanbieding

Inspirerende videolessen

aanbieding

Levenslange toegang

aanbieding

Toegang op ieder apparaat

Lesplan training

orange bar

Dag 1

Denkpatronen

i

Positieve denkpatronen kunnen bijdragen aan stressvermindering. Negatieve denkpatronen kunnen bijdragen aan de verhoging van je stressniveau. Vandaag leren we hoe je negatieve en positieve denkpatronen kunt herkennen en doorbreken.

Dag 2

Cirkel van invloed

i

Hoe voorkom je dat je in een negatieve spiraal terecht komt en frustratie en teleurstelling voorkomt? Vandaag breng je in kaart waar je wel of geen invloed op hebt, om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en met meer resultaat invloed uit te oefenen in je dagelijks leven.

Dag 3

Zaken zien zoals ze zijn

i

Voor velen is het grootste obstakel om te overwinnen, het idee loslaten dat zaken exact zo zijn zoals zij ze zien. Vandaag leren we zaken te belichten zoals ze echt zijn.

Dag 4

Omdenken

i

Vandaag helpen we je belemmerende gedachten om te zetten in constructieve gedachten. We noemen dit omdenken.

Dag 5

Persoonlijke Coping Stijl

i

Ontdek jouw persoonlijke coping stijl. Leer hoe jij het beste met stress om kunt gaan?

Dag 6

Belemmerende overtuigingen

i

Vandaag ondersteunen we je kritisch te kijken naar overtuigingen die je belemmeren om er achter te komen hoe je hier in de toekomst beter mee om kunt gaan.

Dag 7

Hoofd, hart en handen

i

Ontdek hoe je jouw gedachten, gevoelens en gedrag op een constructieve manier in kaart kunt brengen.

Dag 8

Nieuwe wegen aanleggen

i

Hoe zet je jouw wilskracht om in actie? Vandaag leer je nieuwe wegen aan te leggen die kunnen helpen concrete stappen te maken richting een constructieve mindset.

Dag 9

Oefenen en doelen stellen

i

Concrete doelen stellen en herhaling zijn elementaire factoren in het behalen van succes. Ook als het gaat om het ontwikkelen van een constructieve en positieve mindset.

Dag 10

Evaluatie en eindmeting

i

Gedragsverandering vraagt om reflectie en support. Vandaag schakelen we ondersteuning in die kan bijdragen in het blijvend gemotiveerd zijn en meten we tot in hoeverre deze cursus jou heeft geholpen.

Online. Persoonlijk. Impactvol.

orange bar

'Denk aan je denken' is een 10-daagse cursus die online plaatsvindt. Je kunt de cursus eenvoudig doen vanuit huis, helemaal anomiem en in je eigen tempo. In 10 dagen ontvang je alles wat je nodig hebt om een meer controle over je eigen denken te realiseren. Werk toe naar een bewustere versie van jezelf waarin innerlijke rust en positieve gedachtes centraal staan. Deze cursus is zorgvuldig samengesteld door de beste counselors en coaches op het gebied van werkstress en mentale gezondheid. Doe er nu je voordeel mee.

Preview

orange bar
cursus3-dashboard cursus3-overzicht cursus3-video cursus3-opdracht
europees instituut de baak

Ontwikkeld door de
beste experts.

orange bar
brochure

Download hier onze gratis productsheet.

orange bar