Fit & gezond

Fit & gezond.

orange bar

De lifestyle cursus voor het aanleren van gezonde gewoontes. Werk aan je toekomst door je lichamelijke en mentale fitheid te optimaliseren. Leer de meest effectieve ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en tips- en tricks. Welkom bij de ultieme zelfmanagement cursus voor een fit en gezond leven.

Nederlands, Engels

Outcome training

Outcome training

orange bar

Na deze 10-daagse cursus voel jij je fit, gezond en gelukkig en kun je met de geleerde technieken altijd en overal aan jouw levensstijl blijven werken.

Aanbieding

€39,95

€59,95

30% korting

Bevat

aanbieding

Gevalideerde vitaliteitsmetingen

aanbieding

Inspirerende videolessen

aanbieding

Levenslange toegang

aanbieding

Toegang op ieder apparaat

Lesplan training

orange bar

Dag 1

Lichaam & Geest

i

We starten met een inspirerende les over het natuurlijke ritme van inspanning en ontspanning van ons lichaam en wat er gebeurt als we deze negeren. Leer hoe je dagelijkse patronen herkent om inzicht te krijgen waar voor jouw verandering mogelijk is.

Dag 2

Scenario

i

Hoe ziet jouw toekomst eruit als het gaat om lichamelijke fitheid en persoonlijke doelen? Vandaag werken we aan het formuleren van inspirerende doelstellingen zodat jij gemotiveerd en resultaatgericht aan de slag kunt.

Dag 3

Ademhaling

i

Leer alles over effectief ademhalen. Vandaag gaan we aan de slag om te leren hoe we met onze ademhaling ons stressniveau onder controle kunnen houden.

Dag 4

Slaap

i

Stress en slaapproblemen gaan hand in hand en vormen al gauw een vicieuze cirkel. Ontdek hoe je dit doorbreekt door handige oefeningen en checklijstjes.

Dag 5

Planning

i

Doe de beweegtest en ontwikkel een persoonlijk beweegplan voor een optimaal en consistent vitaal bestaan.

Dag 6

Voeding

i

Je bent wat je eet. Laten we aan de slag gaan met een persoonlijk eetschema en de eerste stappen zetten voor een bewuster en gezonder eetpatroon.

Dag 7

Balans

i

Leer alles over zelfmanagement, ideale dagbestedingen en ontwikkel vandaag een dieper inzicht in je eigen energievreters en energiegevers.

Dag 8

Actieplan

i

Ontwikkel een op maat en evenwichtige dag planning voor optimaal balans tussen actief en passief zijn om zo elke dag het beste uit je leven te halen.

Dag 9

Stappen maken

i

We gaan vandaag negatieve patronen doorbreken zodat je leert hoe je obstakels kunt overkomen en echte stappen kunt zetten.

Dag 10

Terugkijken en eindmeting

i

Op deze laatste dag doen we een eindmeting om jouw vorderingen in kaart te brengen en helpen we je verder op weg in je toekomstige proces naar een fit en gezond leven.

Online. Persoonlijk. Impactvol.

orange bar

'Fit & Gezond' is een 10-daagse cursus die online plaatsvindt. Je kunt de cursus eenvoudig doen vanuit huis, helemaal anomiem en in je eigen tempo. In 10 dagen ontvang je alles wat je nodig hebt om een gezond en gebalanceerde levenstijl te ontwikkelen. Met een persoonlijke strategie werken we stap voor stap toe naar een gezond werk/prive balans. We werken toe naar een effectiever dagelijks ritme, gezondere gewoontes en een sterker bewustzijn en inzicht in je eigen patronen. Haal alles uit het leven met een vitale en energieke versie van jezelf.

Preview

orange bar
cursus2-dashboard cursus-overzicht cursus2-video cursus2-opdracht
europees instituut de baak

Ontwikkeld door de
beste experts.

orange bar
brochure

Download hier onze gratis productsheet.

orange bar