Stress: Van vijand naar vriend

Stress: Van vijand naar vriend.

orange bar

Optimaliseer je strategie in het omgaan met stress met de meest innovatieve cursussen. Zorgvuldig getest op effectiviteit en speciaal voor jou gebruiksvriendelijk gemaakt.

Nederlands, Engels

Outcome training

Outcome training

orange bar

Een geoptimaliseerde strategie in het omgaan met stress en stressvolle situaties door sterker bewustzijn en zelfinzicht.

Aanbieding

€39,95

€59,95

30% korting

Bevat

aanbieding

Gevalideerde vitaliteitsmetingen

aanbieding

Inspirerende videolessen

aanbieding

Levenslange toegang

aanbieding

Toegang op ieder apparaat

Lesplan training

orange bar

Dag 1

Associaties met stress

i

We beginnen deze eerste dag met het leren over wat stress exact is, hoe je kunt meten wanneer stress je teveel wordt en wat er gebeurt als je stress ervaart. We onderzoeken waar jouw stress grens ligt zodat we met focus aan het werk kunnen gedurende deze cursus.

Dag 2

Bronnen van stress

i

Vandaag inventariseren we welke aspecten in jouw leven bronnen zijn van stress en welke daarvan een negatieve of juist positieve lading hebben, zodat je stressvolle situaties in de toekomst om kunt zetten in kansen.

Dag 3

Stressklachten

i

Vandaag gaan we dieper in op jouw stressbronnen en onderzoeken we waar ze vandaan komen. We werken aan een perspectiefverandering richting stress.

Dag 4

Stressniveau verminderen

i

Pak de controle terug en leer tijdens deze les hoe je met jouw gedachten en emoties jouw stressniveau kunt verminderen.

Dag 5

De invloed van stress

i

Leer hoe stress invloed heeft op je lichaam, geest, gedachten en emoties en hoe je dit voor je kan laten werken.

Dag 6

De interne vitaliteitsmeter

i

Ontwikkel een interne vitaliteitsmeter die grenzen aangeeft en jouw in de dagelijkse praktijk helpt effectief met stress om te gaan.

Dag 7

Energiegevers versus energievreters

i

Vandaag leren we wat jouw energie geeft en energie kost. Kortom; hoe houden we jouw interne vitaliteitsmeter in balans?

Dag 8

Controle teruggrijpen

i

Hoe zorg je ervoor dat je je niet laat overrompelen door stress tijdens stressvolle situaties? Vandaag bieden we je handige handvatten die jouw helpen om tijdens stressvolle situaties de controle te behouden.

Dag 9

Evaluatie

i

Een goede evaluatie zorgt ervoor dat je dieper inzicht krijgt op je eigen gedrag, inzichten en lessen. We doen dit alleen en met anderen. Hoe heb jij deze lessen ervaren en merken anderen een verschil in je gedrag? Hebben ze jouw geholpen op lichamelijk, mentaal en emotioneel niveau?

Dag 10

De balans opmaken

i

Vandaag maken we de balans op en formuleren we nieuwe doelstellingen die jouw gaan helpen een stressvrijer leven te realiseren.

Online. Persoonlijk. Impactvol.

orange bar

'Stress: Van vijand naar vriend in 10 dagen' is een cursus die online plaatsvindt. Je kunt de cursus eenvoudig doen vanuit huis, helemaal anoniem en in je eigen tempo. In 10 dagen ontvang je alle tools en tactieken die je leren om effectief om te gaan met stress en emoties. Ontdek je persoonlijke drijfveren en leer hoe deze belangrijke beslissingen in je leven beïnvloeden. Leer omgaan met positieve en negatieve associaties van stress en leer symptomen te herkennen om van stress je vriend te maken.

Preview

orange bar
cursus-dashboard cursus1-overzichtspagina cursus1-video cursus1-opdracht-in-hoeverre
europees instituut de baak

Ontwikkeld door de
beste experts.

orange bar
brochure

Download hier onze gratis productsheet.

orange bar